Sposób przygotowania

Żeberka należy po pokrojeniu obsmażyć na łyżce smalcu, kapustę kiszoną należy pokroić na drobniejsze kawałki i zalać 1 litrem wody, dodać do niej żeberka, przyprawy i gotować około godziny. Cebulkę należy obrać, posiekać i zeszklić na smalcu. Dodać mąkę i zasmażyć na złoto. Kapustę należy zagęścić zasmażką i doprawić papryką, solą i pierzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne żeberka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne żeberka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    lubię takie jedzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !