Sposób przygotowania

Masło roztopić, zeszklić na nim posiekaną cebulę. Dodać posiekany koper, podsmażyć. Bulion zagotować, cebulę z koperkiem oraz pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować do miękkości. Doprawić kucharkiem i pieprzem, zatrzepać śmietaną wymieszaną z mąką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam koperkową
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie robiłam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    prosto,szybko i smacznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    koperkowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zapachniało mi zupką....
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dużo koperku ja lubię ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam koperkową.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam koperek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !