Sposób przygotowania

jeśli będziemy mieć migdały to trzeba je sparzyć wrzątkiem obrać ze skórki i posiekać orzechy włoskie posiekać,mak zalać wrzątkiem i odstawić do spęcznienia odcedzić na sitku i zemleć w maszynce 3razy,dodać stopione masło,cukier,miód i aromat migdałowy oraz bakalie i wszystko dokładnie wymieszać,makaron ugotować w osolonym wrzątku odcedzić i wymieszać z przygotowaną masą makową na koniec przełożyć do miski

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    lubię:) bardzo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    zjadłabym takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !