Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kajzerkę namoczyć. Łopatkę, czosnek, cebulę i odciśniętą kajzerkę zmielić w maszynce do mięsa.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne połączenie,smaczna
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    wygląda wyśmienicie :) fajne połączenie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale, będę musiała wypróbować przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszna taka pieczen :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !