Sposób przygotowania

Ser rozkruszyć widelcem po czym oprószyć solą i odstawić pod przykryciem na 3dni. Do momentu aż ser zacznie się ciągnąć, wówczas przełożyć go na patelnie z rozgrzanym tłuszczem i smażyć do momentu aż zacznie się topić.
Dodać kminek oraz jajko i doprawić do smaku solą.
Całość dokładnie wymieszać i zdjąć z ognia aby jajko się nie ścięło.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !