Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Cebulę posiekać, zeszklić na oleju. Dodać kapustę, podsmażyć i dusić mieszając. Wlać bulion, dodać liść laurowy, ziele, pieprz, dusić aż kapusta zmięknie. Do mięsa dodać kaszę, żółtko, natkę, sól, pieprz i wyrobić masę. Połączyć z pianą z białka, formować małe kulki. Smażyć na gorącym oleju ok 10 min. Włożyć do kapusty, oprószyć solą i cukrem oraz skropić sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    szkoda ze nie ma zdjecia; mysle ze moze byc smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    świetne to danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    rewelacyjne jedzonko:)
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne połączenie- popieram dania "dwa w jednym".
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    świetne to
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Dobry pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pyszna kapusta
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny obiadek :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !