Sposób przygotowania

Na oleju/oliwie smażymy cebulę pokrojoną w kostkę. Dodajemy szpinak, czosnek. Smażymy chwilę, zalewamy śmietaną. doprawiamy pieprzem, gałką muszkatałową, ewentualnie solą. Od góry posypać parmezanem.
Sos nadaje się do makaronów. Ja podałam z gniokami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja, ja taki robiłam z makaronem- super smak
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja, ja taki robiłam z makaronem- super smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    ja robiłam zawsze z lazurem i czosnkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    rewelacyjny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !