Sposób przygotowania

Składniki na naleśniki, miksujemy, smażymy na patelni.

Rozcieramy fetę z serkiem kanapkowym, posiekanym czosnkiem i szczypiorkiem, śmietaną.

Na usmażone naleśniki nakładamy pastę serową, na to po 2 plasterki sera zółtego, posypujemy papryką w proszku, zwijamy dokładnie w roladki. Gotowe kroimy na skośne słupki, układamy na deseczce, dekorujemy.

Roladki są rewelacyjne! Smacznego!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    wygladaja apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie \"przekąsacze\":)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubie
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    ładnie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    w sam raz na przyjęcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobra przystaweczka na każdą okazje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !