Sposób przygotowania

Pokrojoną cebulę zarumienić, posypać papryką, dolać 2 łyżki wody i zagotować. Dodać mięso pokrojone w grubą kostkę, posolić i dusić pod przykryciem na słabym gazie mieszając. W połowie dodać koncentrat i pokrojoną paprykę, dusić do miękkości. Wlać posoloną śmietanę wymieszaną z mąką i chwilę pogotować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    zachęcające do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarze
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pod mój smak.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !