Sposób przygotowania

Do miseczki wkładamy kostkę rosołową, dodajemy 2 łyżki oleju i ją rozcieramy. Następnie tak rozmieszaną kostką smarujemy pierś z kurczaka. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy pierś z kurczaka po obu stronach na rumiany kolor. Paprykę dobrze myjemy pod ciepłą wodą, wydrążamy środek i kroimy ją w cienkie paseczki. Ciepłego kurczaka układamy na talerz, dodajemy pokrojoną paprykę oraz marynowaną kukurydzę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super pomysł na pierś
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ładnie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Smaczne danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !