Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Bigos gotujemy dzień wcześniej. Żeberka kroimy kawałki z jedną kością starając się wykroić jak najwięcej mięsa. Do dużego garnka wlewamy wodę i wrzucamy kości od żeberek. Stawiamy na ogień i rozpoczynamy gotowanie. Dodajemy jeszcze garść grzybów.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    bigos musi być smaczny! a kto to Janek?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo fajny, dużo się w nim dzieje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Ja robię z samej kiszonej, ale twój też jest na pewno pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z samej kiszone są dla mnie zbyt ostre w smaku. Wolę mieszane lub wręcz tylko te z białej takie kapuśniakowate
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A to ci Janek taki dobry bigos zrobił :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !