Sposób przygotowania

Fasolkę gotować 10 min w niewielkiej ilości posolonego wrzątku. Jajka pokroić w plasterki, brzoskwinie w paseczki. Cebulę obrać i posiekać. Schab pokroić w kostkę lub paski. Kilka rzodkiewek odłożyć do przybrania, pozostałe pokroić w plasterki. Szczypiorek opłukać i drobno pokroić. Składniki sałatki ułożyć w salaterce, polać sosem i wymieszać.

Przygotować sos: wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku przyprawami Prymat i polać sałatkę.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jak pożywna to może spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Wszelkie sałatki to doskonały pomysł na przekaskę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    chyba się skuszę
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    jadłem już bardziej pożywne potrawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !