Sposób przygotowania

Filety pokroić w małą kostkę. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do mięsa. Wbić jajka, dodać mąkę, pokrojoną w kosteczkę cebulę i przyprawę. dobrze wymieszać. Klaść łyżką na patelnię i smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    wyśmienite kotlety:)))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo oryginalne kotlety
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię takie kotleciki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    dawno takich nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !