Sposób przygotowania

Pokrojone warzywa wymieszać z kapustą i gotować. Ugotowane płatki ryżowe wymieszać ze zmielonym mięsem i jajkiem. Uformować pulpeciki, które gotować przez 15 minut w posolonej wodzie. Zupę zagęścić posoloną śmietaną i wrzucić pulpety.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    woow
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna nazwa zupy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    o i znowu podróżujemy
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarze
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    zawiało egzotyką ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !