Sposób przygotowania

Udziec z indyka kroimy na kawałki które następnie smażymy do miękkości, pod koniec smażenia dodajemy przyprawę gyros. Usmażone kawałki przekładamy do dość szerokiej miski i pokrywamy ketchupem. Pora kroimy w krążki przekładamy na sito i przelewamy wrzątkiem-odsączamy. Kapustę kroimy dość cienko układamy na mięsku,posypujemy solą i pieprzem pokrywamy warstwą majonezu, na to wkładamy pora następnie odsączoną kukurydzę i ogórki pokrojone w cienkie plasterki, wszystko przykrywamy warstwą majonezu, schladzamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    robię inną , ale ta też może być smaczna :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z porem też nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !