Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa po norwesku
Do śledzi dodać jabłka, cebulę, korniszony i starannie wymieszać. Zalać śledzie sosem, wymieszać i schłodzić.
filet śledziowy w oliwie | 30 dag |
jabłko | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
keczup | 1/2 szklanki |
ocet winny | 1/4 szklanki |
oliwa | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżka |
cukier puder | 1 łyżeczka |
sól selerowa | - - |
gałka muszkatołowa Prymat | - - |
sól | - - |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | - - |
wino białe wytrawne | 1/4 szklanki |
ogórek | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: