Składniki:
bekon | 10 dag |
kiełbasa | 10 dag |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
czarne oliwki bez pestek | 80 gram |
żółty ser | 15 dag |
Pęczek dymki | |
ząbki czosnku | 2 |
oliwa | 3 łyżki |
ryż | 1 (ugotowany na sypko) |
bekon | 10 dag |
kiełbasa | 10 dag |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
czarne oliwki bez pestek | 80 gram |
żółty ser | 15 dag |
Pęczek dymki | |
ząbki czosnku | 2 |
oliwa | 3 łyżki |
ryż | 1 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: