Składniki:
wołowina | 0,5 kg |
pieczarki | 200 gramów |
mąka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
wino białe wytrawne | 50 ml |
wołowina | 0,5 kg |
pieczarki | 200 gramów |
mąka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
wino białe wytrawne | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: