Sposób przygotowania

Ziemniaki, marchewkę, cebulę i pietruszkę obieramy ze skórki i następnie te i pozostałe warzywa kroimy na mniejsze części. Na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju smażymy do czasu aż zmiękną. Następnie kroimy kiełbasę w plastry, przekładamy ją do bulionu oraz warzywa z patelni. Gotujemy wszystko 20-30 minut, dodajemy Kucharka, sól i pieprz. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię takie dania :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    Pożywna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Lubie takie jednogarnkowce...pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne jednogarnkowe danie na obiad:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    prawdziwy wiejski kociołek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnością wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !