Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ser z Liptowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bryndza 250 g
masło 250 g
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki
pasta rybna 1 łyżeczka
kapary 1 łyżka
cebula 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
pietruszka zielona 1 łyżka
Kminek mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: ser z Liptowa

Bryndzę mocno rozetrzeć i wymieszać z utartym na pianę masłem i pozostałymi składnikami (cebulę, pietruszkę i kapary drobno posiekać). Przybrać natką pietruszki. Podawać jako samodzielne danie z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 03.06.2012 13:15
super
krokodyl 01.03.2012 10:02
dzięki za komentarze
gusia1000 29.02.2012 20:27
mniam, mniam.
Kamila/kami007 05.01.2012 18:11
mmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak