Sposób przygotowania

Jaja roztrzepać z solą, odstawić. Mięso pokroić na cienkie paski, pieczarki i cebulę pokroić. Połowę oleju rozgrzać na patelni i wlać jaja do momentu mocnego ścięcia, pomieszać i odstawić na talerzyk. Resztę oleju rozgrzać, wrzucić pieczarki, mieszać, po 3 minutach dodać mięso i cebulę, po następnych 3 min. wlać sos sojowy, wódkę i rosół, dosypać cukier. Mieszając gotować ok. 1 min, dodać jajecznicę, zamieszać i podać na gorącem talerzu z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Superancka nazwa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    nazwa swietna a potrawa palce lizac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !