Sposób przygotowania

Rybę myjemy, kroimy na kawałki, solimy i pieprzymy.
Przygotowujemy ciasto z mąki i jajek, dodajemy wodę sól i pieprz i mieszamy.
Ciasto powinno mieć konsystencję gęściejszą niż na naleśniki.
Obtaczamy rybę w mące, następnie zanurzamy w cieście i smażymy na gorącym głębokim tłuszczu.
W drugim naczyniu dusimy pieczarki na maśle, solimy i pieprzymy do smaku.
Na talerz wykładamy usmażoną rybę i kładziemy pieczarki.
Podajemy na gorąco. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię to!
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lubię rybkę z grzybami, bardzo mi pasuje takie połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Robię podobną, polecam!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !