Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w półplasterki, cebulę i boczek w kostkę , to wszystko oprószamy mąką i papryką i podsmażamy na oleju. Przekładamy do garnka , zalewamy rosołem, dodajemy koncentrat i gotujemy 10 minut. Dodajemy odsączone fasole, dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę, listek i pozostałe przyprawy. Gotujemy jeszcze około 10-15 minut.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra fasolka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelka;))
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię fasolę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !