Sposób przygotowania

Z udek i pokrojonych w kosteczkę warzyw wraz z przyprawami należy ugotować wywar. Po ugotowaniu udka wyjąć, obrać z mięska i wrzucić do zupy. Dodać makaron nitki i gotować do miękkości. Zaprawić koncentratem pomidorowym i mąką. Dodać śmietanę i natkę pietruszki. Posolić i popieprzyć do smaku. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    moja ulubiona!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super zupka, lubię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    właśnie dzisiaj robię na obiad :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    a u mnie będzie dzisiaj:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !