Sposób przygotowania

Piersi pokroić tak, by powstały 4 kotlety. Przykryć folią i rozbić cienko. Obsypać przyprawami.
Paprykę i pieczarki drobno pokroić. Doprawić wg własnego smaku. Na każdym kotlecie układać warzywny farsz. Mięso zwinąć i owinąć plastrami boczku. Spiąć wykałaczkami. Zrumienić na oleju z każdej strony a później przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    lubie takie roladki
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !