Sposób przygotowania

Każdy sznycel pokroić na 4 paski.Plastry boczku na pół.Na szpilki do szaszłyków nabijać zwinięty pasek cielęciny,na zmianę ze zwiniętym paskiem boczku i listkami szałwi.Przyprawić solą i pieprzem i smażyć na oleju z masłem po 3-4 min.z każdej strony
Podawać z ryżem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczne
  • 0
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !