Sposób przygotowania

Pierś lekko oprószyć solą i pieprzem i obsmażyć na złocisty kolor na oliwie. Paprykę i cebulę należy pokroić w drobne paseczki i zeszklić na rozgrzanej oliwie, dodać piersi pokrojone w paseczki i dusić. Podlać bulionem i winem i gotować przez około 15 minut. Przyprawić do smaku. Całość zaprawić mąką. Podawać z ryżem. SMACZNEGO:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Moja inspiracja na dzisiejszy obiad!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    robię podobnie, bardzo lubię ten sosik na bulionie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale jedzonko...mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !