Sposób przygotowania

Małą główkę kapusty ugotować w całości,wyciąć zgrubienia,resztę zmielić w maszynce do mięsa .Cebulę pokroić w plastry ,usmażyć z mięsem na kilku łyżkach oleju,Zmielić w maszynce,wszystko wymieszać ,przyprawić Kucharkiem,pieprzem,Tak przygotowaną masą smarować naleśniki.Zwinąć ,obtoczyć w jajku i bułce tartej.Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    Chrupiące, pachnące... przepyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne do barszczyku czerwonego
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To co? dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne, uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    super, chrupiące i pyszne!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    rewelacja do barszczyku czerwonego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    bardxo je lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne krokiety
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię krokieciki i do tego barszczyk czerwony
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczne to jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    do tego jeszcze barszcz i pyszne jedzenie gotowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !