Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy na kromki.
Czosnek miksujemy w blenderze z oliwą.
Smarujemy tym każdą kromkę.
Pomidory kroimy w kosteczkę, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy oregano i bazylię do smaku.
Pokrojone pomidory układamy na kromeczkach, na wierzch kładziemy plasterek(grubszy lub cieńszy- jak kto lubi) sera lazur.
Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 200st C aż będą chrupały.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię bruschettę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    chętnie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajny pomysł z dodaniem sera lazur
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Bruschetty to jedne z moich ulubionych przystawek... nie probowalam jeszcze z lazurem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    muszę wypróbować :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    uwielbiam takie połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawa przystawka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !