Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić , zdjąć wierzchnie liście , obmyć , drobno poszatkować . Posolić i ostawić pod przykryciem na 30 minut . ogórki obrać , pokroić w kostkę . Sok z cytryny rozetrzeć z solą i cukrem , dodać olej , wymieszać . Kapustę połączyć z ogórkiem , polać sosem , dokładnie wymieszać . Natkę umyć , drobniutko posiekać . Sałatkę przełożyć do salaterki , posypać natką pietruszki .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    pycha moj maz sobie ja chwali
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    akurat dzisiaj została mi kapusta włoska i już wiem co mam z niej zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !