Sposób przygotowania

Śledzie umieszczamy w miseczce i zalewamy mlekiem. Pozostawiamy na ok 2-3 godziny. Następnie kroimy je w niewielkie kawałki, skrapiamy octem i przyprawiamy. Odkładamy na ok 30 min. Cebulę kroimy w piórka. Jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach i skrapiamy sokiem z cytryny. Śmietanę i majonez łączymy razem. Dodajemy do ryb wszystkie składniki i doprawiamy cukrem. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy do lodówki na ok 2-3 godziny. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Bardzo ciekawe połączenie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    mój mąż jest wielkim fanem śledzi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne śledziki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    moje ulubione sledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !