Sposób przygotowania

Czereśnie drylujemy . Pomidory zalewamy wrzątkiem , a potem lodowatą wodą , obieramy ze skórki . Z papryki usuwamy nasiona . Ogórka i cebulę obieramy . Miksujemy wszystkie składniki (oprócz fety i garści czereśni ) , dodając szklankę wody . Gazpacho podajemy w miseczkach , z kawałkami fety i połówkami czereśni .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    bardzo oryginalne
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !