Sposób przygotowania

W garnku rozgrzać masło z oliwa,dodać rozdrobniony czosnek,oczyszczone kurki,pokrojoną w kostkę cebulę i por pokrojony w cienkie paseczki.Mieszać i smażyć 3-4 minuty.Wlac wino i gotowac jeszcze 2 min.W dużym garnku zagotować bulion z chilli i pieprzem Posolić do smaku.Do buliony przełozyć kurki z cebulą i porem.Gotować ok 15 min,następnie zmiksować.Śmietanę połączyć z małą ilością gorącej zupy i wlać do całości.Zamieszać i zagotować

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !