Sposób przygotowania

Przygotwanie:
Fasolę szparagową umyć odciąć ogonki i gotować w osolonej wodzie do mometu kiedy będzie miękka.
Ugotować jajka na twardo 7-8miut
Kurczaka pokroić w kostkę i usmażyć na oliwie lub oleju przyprawic solą i pieprzem. Kiedy będzie już miękki zdjąc z ognia i poczekać do wystygięcia.

Kiedy fasola się ugotuje ostudzić ją i pokroić na większe kawałki, ugotowane jajka pokroić w ćwiartki, ogórki kiszone w talarki.
Wszystkie składiki wymieszać w misce dodać oliwy tak aby wszystkie składniki się połaczyły ze sobą, przypawić koprem suszonym solą pieprzem do samaku.
Smacznego!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !