Sposób przygotowania

Rozgrzej patelnię i smaż plastry boczku , aż zrobią się chrupiące . Zdejmij z patelni i odłóż . Na tej samej patelni lekko zarumień orzeszki piniowe . Przygotuj dressing z octu balsamicznego i oliwy doprawionych dolą i pieprzem . Spróbuj i w razie potrzeby dodaj jeszcze odrobinę octu lub oliwy dla zrównoważenia smaku . Na talerzach rozłóż kawałki awokado , posyp liśćmi szpinaku , zrumienionym boczkiem i orzeszkami piniowymi . Przypraw solą oraz pieprzem i skrop dressingiem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    Fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !