Sposób przygotowania

Wątróbki oczyścić ,zalać alkoholem i odstawić na godzinę.Na patelni rozgrzać olej ,wrzucićwątróbki i obsmażyć przez kilka minut.Powinny być rumiane.Przełożyć wątróbki do miski i przestudzić.Na oleju zrumienić posiekaną cebulęWątróbki drobno posiekać i wymieszać z cebula.Przełożyć do miski.Na patelni rozpuścić smalec doprawiamy mocno solą i pieprzem.Gorącym smalcem zalać wątróbki.Odstawić aby pasta stężałaPodawać z chlebem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubi? watróbke
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    ciekawe
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !