Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Fasole i suszone grzyby zalewamy letnią wodą (w osobnych naczyniach) i odstawiamy na całą noc, a następnie gotujemy do miękkości. Pieczarki obieramy ze skórki, dokładnie płuczemy i dusimy na rozgrzanym maśle klarowanym, doprawiamy odrobiną soli i pieprzu.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    DOBRE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    syte jedzenie...
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w ubiegłym roku robiłam taką kapustkę z fasolą, ale przesyt fasoli też nie jest za dobry:):)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wygląda bardzo sycie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobra do kotleta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !