Sposób przygotowania

Rozwinięte ciasto posmaruj musztardą , posyp warstwą maku i parmezanem . Zwiń ciasno oba krótsze brzegi do środka w dwa rulony przypominające baranie rogi . Przełóż ciasto płaską stroną do góry i pokrój w poprzek w cienkie plasterki . Ułóż ciastka na blasze , tak by się nie stykały . Wstaw do piekarnika nagrzanego do 230 st. C . Gdy zaczną nabierać złocistego koloru , delikatnie przewróć je . Po 10-15 minutach powinny być gotowe .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubię ciasto francuskie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawy przepis, nie jadłam jeszcze maku z musztardą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    musze spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !