Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Marchewkę ugotować w osolonej wodzie, mięso zmielić. Marchew pokroić w kostkę, dodać do mięsa. Wyrobić jednolitą masę, mocno przyprawić kucharkiem i pieprzem, dodać posiekany czosnek.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    fajne mięcho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomite mięsko!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    ale smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być pyszny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super, nie ma jak zrobić samemu:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    dla mnie świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszny schabik! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    schabik pierwsza klasa :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Czy schab naciąć na całej długości?? i czy ja sobie z tym poradzę ;p po upieczeniu wyjąć wykałaczki i kroić normalnie tak? Chcę zrobić go jutro na kolację dla teściowej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Tak jak widać na drugim zdjęciu po bokach zostawić niewielkie kawałki bez nacinania. Po upieczeniu oczywiście wyjąć wykałaczki. Polecam, bo schabik pyszny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Każdy sobie poradzi, bo w sumie się prosto robi. Na pewno dasz radę. Powodzenia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wygląda smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !