Sposób przygotowania

mięso pokroić na kawałki posolić, popieprzyć i posypać kucharkiem. Doprawione mięso ułożyć w słoiku dobrze zamknąć. Gotować przez 2 dni po godzinie. Pyszne do chleba jak i na obiad.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sloneczko1

    Potrawa z dzieciństwa robiła to babcia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sloneczko1

    Potrawa z dzieciństwa robiła to babcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pamiętam i ja wekowane mięsko ale sama jeszcze nie robiłam a pyszne,że palce lizać:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    oj dobre to
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    też takie robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Takie mięsko pamiętam mamusia robiła ( nie mieliśmy jeszcze wtedy lodówki ) było pyszne.... tylko pamiętam ,źe przed włożeniem do słoika podsmażała je lekko na patelni .....ale po otwarciu , ten zapach mmm.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    osobiście nie robiłam ale jadłam - jest przepyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    i wiadomo, ile jest mięsa w mięsie :) i brak tej całej chemii
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne jest takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !