Sposób przygotowania

Drobno pokrojoną cebulę zeszklić na maśle.Dodać warzywa lekko rozmrożone.Smażyć kilka minut,a następnie zalać bulionem ,dodać pieprz,ziele ang,liśc laurowy,gotować10min.Przyprawić solą,Zupę rozlać do misek odpowiednich do zapiekaniaDodać pokrojoną fetę i posiekaną natke.Każdą miske przykryć wyciętym z ciasta francuskiego krążkiem i zapiekać kilkanaście min.w piekarniku w 200st

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    jaki super kapelusik
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    kapelusz super .Zupka napewno też
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pomysłowe, efektowne, smaczne.. :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    smacznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !