Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić, panierować w mące, roztrzepanym jajku, tartej bułce, usmażyć. Warzywa zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por pokroić w półkrążki. Rozdrobnione warzywa udusić na oleju pozostałym po smażeniu ryby podlewając bulionem. pod koniec dodać przecier i doprawić do smaku..Usmażone filety ułożyć na pułmisku a na nich wyłożyć warzywa. Podawać na ciepło lub zimno.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepadam za tą rybką
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię rybę po grecku
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !