Sposób przygotowania

rybę pokroić na kawałki.Z jajek ,wody i mąki zrobić ciasto naleśnikowe,dodać trochę przyprawy kucharek i pieprzu.Rybę maczać w cieście i usmażyć.Zalewa:4 szklanki wody,3/4 szklanki octu ,3/4 szklanki cukru,1/2 łyżki soli,zagotować wymieszać z żelatyną.Paprykę i ogórki pokroić w kostkę ,cebulę pokroić i zeszklić na oleju. W głębokim półmisku ,najlepiej szklanym układać warstwami usmażoną rybę ,ogórki wymieszane z papryką i cebulę,posypywać koperkiem.Całość zalać zalewą i wstawić do lodówki żeby stężała

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie przyrządzona rybka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !