Sposób przygotowania

z poledwicy odzielamy tluszcz i mielimy 3 razy. dodajemy pieprz, sol i swiezy lubczyk do smaku. formujemy kulke, robimy mala dziurke i dodajemy zoltko

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Uwielbiam! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    smile

    fajny=)
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nie próbowałam robić z lubczykiem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy nie jadlem, i jakos chyba nie planuje jesc hehe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobrze zrobiony tatar to jest rarytas!!! uwielbiam i często robię w różnych dodatkach...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Spoko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !