Sposób przygotowania

Filety moczymy, osuszamy, kroimy na kawałki. Olej mieszamy z zimnym bulionem, dodajemy keczup i przyprawy, mieszamy. Zalewamy śledzie w słoiku i wstawiamy na kilka godzin do lodówki.

Komentarze

  • 3
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o takim zestawieniu jeszcze nie słyszałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    :) ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    eda898

    nie lubie śłedzi nawet piernik mnie nie zacheci
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawi mnie smak,,pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis muszę go wypróbować.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takich nie jadłam i nie robiłam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawe jaki smak mają...?
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    z przyprawą korzenną jadłam,ale z piernikową jeszcze nie,bardzo ciekawa propozycja:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !