Sposób przygotowania

Matiasy opłukać, osuszyć i pokroić w plastry. Wrzucić do miski, dodać groszek, poszatkowane ogórki, cebule i jajka ugotowane na twardo.

Przygotować sos: Zmieszać ze sobą musztardę,majonez,śmietanę,chrzan, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz poszatkowany koper, dokładnie wymieszać i odstawić na kwadrans,aby składniki się przegryzły.



Gotowym sosem zalać śledzie, delikatnie wymieszać i odstawić na noc do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Chyba wypróbuję bo bardzo fajny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !