Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Masło roztapiamy i dodajemy do niego posiekaną natkę, i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, doprawiamy solą do smaku i dodajemy też trochę soku z cytryny


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    homara kupiłaś świeżego czy mrożonego?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ale rarytasik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    a mnie nie wyświetla do końca opisu ostatniego kroku i nie wiem jak się dostać do tych szczypiec , a mnie zaintrygowało :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    jestem pod wrażeniem
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    jestem pod wrażeniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    *Pyza w drugim kroku napisałam, że homara kupiłam ugotowanego, zamrożonego w osolonej wodzie- dlatego gotowałam go tylko 10 minut po odmrożeniu- zgodnie z opisem na opakowaniu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    *Sylwia- szczypce położyłam na desce, przykryłam ściereczką i rozbiłam tłuczkiem do mięsa :) A Doradca, z tego co czytałam, ma popracować nad tym, żeby nie ucinało opisów zdjęć dłuższych niż 3 linijki:/ wtedy będzie widać cały przepis, swoją drogą myślałam, że już to jest naprawione :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    czerwień homara kusi ogromnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wykwintne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    sorki, niedokładnie przeczytalam :)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    bardzo chętnie bym spróbowała :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wow ,ale czy ja bym sie skusiła ? :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !