Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem 1 łyżki oliwy, odcedzić, ostudzić. Sałatę dokładnie umyć, osuszyć i podzielić na małe kawałki, oprószyć solą i skropić sokiem cytryny. Pomidory umyć i pokroić w kostkę. Tuńczyka odsączyć z zalewy, rozdrobnić widelcem. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, polać oliwą, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !