Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić ją na patelni. Pieczarki pokroić w cienkie plastry. Ugotować marchew z selerem na półmiękko, po czym pokroić w kostkę i razem z pieczarkami dodać do cebuli. Dusić pod przykryciem do 10 minut. Po tym czasie dodać ugotowany ryż, posypać go sproszkowaną papryką, rozgniecionym kminkiem. Całość dokładnie wymieszać, dusić jeszcze przez 10 minut. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    pychota:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    pychota:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    pychota:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    pychota:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    pychota:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    fajne =)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Mniam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubię risotto, ale ja zazwyczaj dodaje nieco mięsa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię takie jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !