Sposób przygotowania

Udko z kurczaka zalewamy 1.5l wody gotujemy przez 40minut na małym gazie co jakiś czas dolewając wody,ściągamy tworzącą się piankę po czym wrzucamy połówkę kostki rosołowej Kucharek i wrzucamy też dokładnie umyte i obrane warzywa. Gotujemy do miękkości po czym je wyciągamy i do gotującego się rosołu wsypujemy pietruszkę i kaszkę ciągle mieszając gotujemy minutkę. Mięsko obieramy do zupki i miksujemy razem z warzywami. Zupkę przechowujemy w lodówce nie więcej niż dwa dni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    w sam raz dla córeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !